Vigtigt, når du køber printer.

Når du køber en ny printer, så er det virkelig det værd at investere i én, der kører ordentligt. Den billigste kan være ringe eller dyr i patroner og farver, men den dyreste kan have funktioner, du ikke har brug for.

Medmindre du leder efter en printer, der specifikt bruger en bestemt type patroner, for eksempel HP 305 blækpatroner, så er det værd at se efter én, der har klaret sig godt i forskellige tests.

Vær bevidst om dit printbehov

Hvis du er studerende og skal printe ofte, så er det altså en rigtig god idé at købe en printer, der kan klare dét. Det skal helst være én, der ikke løber tør for blæk hele tiden, og den skal kunne følge med og være nem at have med at gøre.

Omvendt har du måske ikke behov for at investere den dyreste printer, hvis du bare skal have én for funktionalitet derhjemme. De kan være, du reelt set kun printer et par gange om året. Så er en billig printer fint.

Hav altid ekstra printpatroner og papir liggende, så du ikke pludselig løber tør. HP 305 blækpatroner er for eksempel ikke bare lige noget, du kan købe nede i Super Brugsen. Derfor er det godt at holde øje med tilbud og købe ekstra, når det er.

Stol på mærkerne

Mærkevarer er altid lidt svære at blive kloge på. En Gucci-trøje er ikke bedre end en anden trøje, bare fordi den er Gucci – men omvendt er en Bosch vaskemaskine ofte bedre end en billig off-brand maskine.

Når du skal købe printer, så er det en god idé at gå efter mærkerne. HP har for eksempel stor erfaring med printere, og det gør det let, når du skal købe printpatroner. At se efter HP 305 blækpatroner er trods alt nemmere end at lede efter et brand, du aldrig har hørt om.

Desuden er der oftere tilbud på mærkevarer, når det kommer til printere. Du har større sandsynlighed for at finde HP 305 blækpatroner på tilbud end et mærke, der ikke er særlig udbredt.

Der er også markant flere tilkøb og muligheder, når du køber mærketeknik. De store firmaer producerer bare mere end de små, og deres brand er større – hvilket giver dem mulighed for at producere mere. Det kan være fristende at støtte de små, men når det kommer til print og teknologi, så er det ikke altid det bedste valg.