Der er ikke noget bedre end en ordentlig mandeaften sammen med gutterne. Ofte er det egentlig lidt lige meget, hvad man laver sammen så længe, at det er fedt, og der er god mad. Men hvis du gerne vil opgradere din mandeaften, så den ikke bare er god men i stedet en af de bedste, så læs med.

Mad og drikke

Uden mad og drikke duer helten ikke. En kendt ordsprog, som ikke er helt uden mening. Det er selvfølgelig klart, at I har behov for begge ting, så I har en masse energi til de fede aktiviteter, som I tænker at lave.

  • Man kan ikke gå helt galt med en god mør steak sammen med en form for kartofler. Det er typisk mandemad og smager himmelsk. Hvis I vil gøre lidt ekstra ud af det, så steg den enten i smør eller tag den ud på grillen. Skulle I have lyst noget mere simpelt, er der bestemt heller ikke noget galt med en god omgang take-away. Her kan det jo være fra det lokale pizzeria, men hvis I bor i en større by, er der garanteret rig mulighed for at få noget levereret fra en af de gode restauranter.
  • Når nu det er en mandeaften, så er det næsten obligatorisk, at der bliver drukket whisky. Det kan for eksempel være Jack Daniels, som er en virkelig god whisky for prisen. Den amerikanske whisky er en af de meste solgte i hele verden, så man går bestemt ikke galt med den. Husk at skaffe nogle ordentlige whiskyglas – så smager det altså bare lidt bedre!

Aktiviteter

En klassisk mandeaktivitet er selvfølgelig fodbold. Tjek derfor om jeres yndlingshold ikke spiller i den nære fremtid. Der findes ikke noget bedre end at se kampen sammen og kunne gejle hinanden op. Desuden kunne det jo være, at I fik lyst til selv at spille lidt sammen efter kampen, så husk en bold.

Hvis I gerne vil ud af huset for at more jer inden aftensmaden, kan det altid anbefales at tage ud til en omgang paintball. Det er hylende sjovt og en virkelig fed gruppeaktivitet. I vil blive delt op i hold, og så får I ellers lov til at skyde på hinanden. Desuden er det altid fedt at bruge resten af aftenen sammen og sammenligne blå mærker – for dem får I helt sikkert nogle af.