Mangler du internet i sommerhuset? Men synes du det er lidt for dyrt at betale for to gange internet? 

Der er mange danskere der har sommerhus og de bruger det flittigt. Det eneste der er lidt træls ved at komme i sommerhus er at der ingen internet er, og vi er jo efterhånden ved at være så afhængige af internettet at vi ikke kan undvære det i længere tid af gangen. Vi er ved at være så vant til altid at have telefonen og internettet ved hånden, så kan vi nemlig altid lige tjekke noget hvis vi er i tvivl om noget. Men vigtigst af alt holder os opdateret på de sociale medier, og følge med i hvad venner og familie foretager sig. Du synes nok det kunne være dejligt med en internetforbindelse i sommerhuset, men det er lidt for dyrt og træls at betale for to løsninger for du kan jo ikke undvære internet hjemme i din normale bopæl.  

Det har vi løsningen på, med mobilt bredbånd får du en løsning der kan fungere i begge husstande. Faktisk kan du med mobilt bredbånd, få en internetforbindelse som du kan tage med dig rundt hvor du er. Hvis du vælger mobilt bredbånd som din internetløsning kan du både holde dig opdateret på de sociale medier, finde gode spisesteder og streame en god film eller serie når du er i sommerhuset men også når du er derhjemme. Faktisk er mobilt bredbånd så genialt at du kan gøre lige præcis det du plejer at gøre på internettet derhjemme, når du er i sommerhuset. Og ikke engang nødvendigvis i sommerhuset, det kunne også være en tur i campingvognen eller hvad du nu end laver.  

Det smarte ved mobilt bredbånd er ikke kun at du kan bruge det derhjemme, i sommerhuset og i campingvognen, du kan også bruge det når du er på farten. F.eks. hvis du er en af de mange danskere der pendler til og fra arbejde, kan du med mobilt bredbånd hive computeren frem og få internet til at svare på mails eller andet arbejde. Hvis det ikke lige er arbejdet der kalder, kan du selvfølgelig også bare læne dig tilbage og slappe af til en god film eller serie som du streamer.