Min mand og jeg besluttede for et års tid siden, at det kunne være lidt hyggeligt med en efternøler. Vi har længe været i tvivl om, om vi skulle have flere børn. Vi har en datter på 15 år og en søn på 10 år. Vi fik vores første ret tidligt, og derfor har vi altid talt om, om vi skulle have nummer tre på et tidspunkt. Og nu opstod lysten altså for et års tid siden. Vi kom til at tale om, at det kunne være hyggeligt med et sidste skud på stammen og vi følte os helt klar på en nyfødt igen, og aldersforskellen mellem vores seneste og den lille nye ikke ville genere os. Det var et stort skridt, og vi valgte faktisk også at tale lidt med vores børn om det, og hvad deres tanker omkring det var. Heldigvis var de også helt klar på en lillebror eller søster. Jeg blev heldigvis hurtig gravid, jeg var ret spændt på, om det ville være svære at blive gravid, nu hvor jeg er blevet ældre. Men det var heldigvis intet problem. Nu er jeg 7 måneder henne, og vi venter et dejligt lille sommerbarn inden længe. Vi kender ikke kønnet denne gang. Det synes vi er lidt skægt, og glæder os til overraskelsen. Men i og med at vores yngste er 10 år, så har vi heller ikke en masse babyting og tilbehør længere. Derfor skulle jeg ud og købe en masse ting. Og jeg vil sige, der er sket meget på ti år! Hold da fast. Jeg har også fundet ud af, hvor stort et online marked der er. Jeg har blandt andet kastet min kærlighed på webshoppen Loukrudt, her har jeg virkelig fundet mange skønne ting. Særligt når vi ikke kender kønnet, har de et stort udvalg af mere neutrale farver. Jeg er i forvejen ikke så meget til, at alt skal være lyserød eller lyseblåt, og jeg synes egentlig heller ikke, at farver bør defineres efter køn. Derfor har det været vildt fedt, at jeg har kunne købe en masse lækre ting i fede farver, som jeg synes passer så fint både ind i vores hjem men også nu hvor vi ikke kender kønnet. Jeg glæder mig helt vildt til at opleve det hele igen, og nu hvor jeg står i det er jeg taknemlig for, at jeg får lov at opleve det igen – så mange år senere, hvor meget er forandret, det er en helt ny oplevelse og jeg hviler meget mere i min graviditet denne gang.