Med Glamping hos Sonnerupgaard.dk oplever du naturen som aldrig før, og du er garanteret en helt unik oplevelse. 

Påsken byder som regel på forårets første varme solstråler efterfulgt af stadige kølige aftener, men Påsken er en oplagt mulighed for at nyde naturen og få oplevelser udendørs. Hos Sonnerupgaard Gods kan du og familien komme på Glamping, som er en mere glamourøs udgave af camping. Her sover man nemlig i glampingtelte, som alle har lækre dobbelt senge med dyner og puder. Teltpladserne ligger i det unikke Nationalparken Skjoldungernes Land, som er omgivet af skønne marker, skove, bakker og enge. Hvert telt er 20 m2. Et telt kan rumme op til fire personer. Alle teltpladserne har tilhørende borde, bænke og deres egen bålplads. Herudover er det alt tilbehør, som du måtte få brug for. Blandt andet campingtoilet, brænde til madlavning og diverse køkkenredskaber. 

Bålpladsen som følger med alle glampingteltene er tiltænkt, at man kan lave mad over bål alt imens man nyder den skønne natur og dejlige ro. Når du booker glamping er det som udgangspunkt til to personer, men der kan tilkøbes opredninger. Med opholdet følger blandt andet: En let morgenmad, som består af: 2 rå æg pr. overnattende, knækbrød, portionspakket Nutella, syltetøj og honning, frugt/grønt, 1 bæger yoghurt pr. overnattende og kaffe og the. Derudover medfølger der grundet covid-19 engangsservice. 

I har mulighed for at tilføje unikke oplevelser til jeres ophold, blandt andet kan i køre på mountainbikes af de mange hyggelige landeveje, skov stier og markveje – hvor det også er muligt at gå lange hyggelige ture. 

Skal der en lidt mere adrenalinpumpende oplevelse til, så samarbejder Sonnerupgaard Gods med Outdoor Action, som blandt andet tilbyder muligheden for at køre på ATV på godsets skønne områder. Den oplevelse varer ca. 1,5 time og der er man skal være minimum 16 år, for at køre på egen ATV, og minimum 6 år for at køre med på en ATV.

Hvis man ikke er til denne form for action, så kan oplevelsen af glamping også noget i sig selv. Omgivelserne giver en helt fantastisk ro, og kombineret med det lækre telt og bålpladsen, er der rig mulighed for en masse hyggelige timer.