Skal man til gallafest, som kan være i forbindes med et arrangement, graduering, eller andet vigtigt, så er der nogle basale ting, som man skal have styr på inden dagen. Måske man kan klare det hele selv, men man kan også søge inspiration på nettet, eller få hjælp af af en frisør til håret og en kosmetikker til make-uppen, eller måske du kan klare det hele selv.

Kjolen

Det vigtigt af alt, er kjolen. Kjolen skal være lang og elegant, sprudlende, eller prinsesse-agtigt, lige præcis, som du gerne vil have, at den skal være. Det er nemlig dig, der skal have den på, derfor skal den også være, som du gerne vil have den, den skal være komfortabel, og passe efter din kropsform. Ikke fundet kjolen endnu?, så tjen denne side.

Skoene

Sko skal man jo også have på. Her kan man vælge, at de skal passe til kjolens stil, men man kan også købe nogle traditionelle sko. Hælhøjden skal passe til hvad du kan gå i, og så kan man altid have et har speakers med i tasken, man kan skifte til, så man ak skifte senere på aftenen, når ens fødder er trætte af at gå i høje hæle. 

Smykkerne

Udvælg de smykker, som skinner mest igennem på dig, så man stadig kan se det, selvom du har kjole på. Måske der skal nogle nye smykker på i dagens anledning, men du kan også tage nogle smykker på, som har en stor betydning for dig

Make-up’en og håret

Når man skal til gala, så er det vigtigt, at håret og make-uppen er perfekt. Det er ideelt, hvis du selv har evner til at klare det, men man kan også betale sig fra det, så man kan komme til at ligne en million. Her kan det være en god ide, at finde ud af på forhånd, hvordan man gerne vil have ens hår, og make-up skal se ud, så man ikke står og stresser på selve dagen.