Er du en tingfinder og samler ligesom mig? Så bør du læse med her, for denne artikel er skrevet til alle os, der elsker at samle sammen, sortere og ordne, men som ikke helt har knækket koden for opbevaring endnu. Det kan være en passion at samle ting, gå på loppemarkeder og genbrugsstationer, bruge timer på DBA.DK, og sågar kigge gennem annoncerne i lokalavisen. Denne passion har det dog med at koste på pladsen, så der skal tænkes nyt og fornuftigt, hvis man skal undgå at drukne i ting. Tag derfor et kig her!

Sælg ud og køb et skur

Der er to trin til enhver oprydning. Den første er at få solgt ud. Der må være mange ting, der har værdi, men som ikke har værdi for dig. Så er det på tide at få solgt ud. Sortér i sagerne, og lav plads til alt det der skal sælges. Brug denne sortering som startskud til sortering af de andre ting, og klassificer det der skal gemmes væk, og det skal være nemt at finde frem. Du vil sandsynligvis opdage, at mange af dine ting ikke behøver være tæt på, og derfor vil opbevaring i et nyt redskabsskur eller en lille træhytte være helt ideel.

Ny hytte eller skur

Man kan få en lille træhytte eller et redskabsskur færdigbygget i træ til en meget overkommelig pris. Det er konstruktioner, der kan være helt perfekte til dine opbevaringsbehov, da de sikrer et godt indeklima, men flytter tingene ud af dit hus. Det giver ånderum, og det er nødvendigt, når man er en passioneret samler. Der skal jo også være plads til familien, eller bare til at invitere venner over, uden at man flover sig over rodet. En tingfinder skal have styr på sine sager, og det kan et nyt redskabsskur eller en lille træhytte hjælpe med.