Genbrug og fornuftig genanvendelse af ressourcer fylder mere og mere i vores bevidsthed – og heldigvis for det. Men der kan gøres meget, meget mere. Faktisk er der næsten ingen grænser for, hvad der kan genanvendes.

Desværre er det ikke alle, der tænker over det i hverdagen. Men skal budskabet om genanvendelse, genbrug og en klima- og miljøvenlig tilgang til forbrug og livsstil klart ud, da kan du få professionel hjælp hos tekstbureauet, https://dintekstforfatter.dk

Professionelle tekster giver resultater

Med en tekst, der er skrevet med et klart sigte, er du sikker på, at dine ideer og tanker om bæredygtighed og genbrug når ud til en bred målgruppe – og så kan der begynde at ske noget for alvor. 

Første skridt på vejen er altid bevidsthed, for først når vi som forbrugere bliver bevidste om vores egen adfærd, kan vi ændre på den til gavn for miljøet og vores fælles klode.

Prøv selv kræfter med gode tekster

Det er tit en god idé, at du selv laver et udkast, som der kan arbejdes videre med. Det kan måske virke lidt skræmmende, første gang du skal skrive om ting, der virkelig ligger dig på sinde, men der er heldigvis et par gode fif, du kan gøre brug af:

  • Hvad er dit budskab?
  • Hvad er vigtigst?
  • Hvem skriver du til?
  • Hvor skal din tekst publiceres?

Skriv ud fra dine svar

Når du har svaret på spørgsmålene ovenfor, er du klar til at lave dit udkast. Skriv om det vigtigste først, det er her du sælger dit budskab. Tænk hernæst lidt over, hvem du skriver til, og hvilken publiceringsplatform der skal bruges. Målgruppen er afgørende for den tone, du skal vælge i sproget, da der er forskel på, om du skriver til børn og unge eller fx til ældre mennesker.

Du vil hurtigt opdage, at det er sjovt at skrive – særligt når du skriver om noget, som betyder rigtig meget for dig. Har du under eller efter skrivning af dit udkast lyst til at tjekke din tekst for kommafejl eller andet, da er disse kommaøvelser en rigtig god hjælp.