Hvis du elsker at shoppe men nogen gange bliver holdt lidt tilbage af de røde tal på din konto, så kan det her være noget for dig.

Du kan nemlig i dag få det der svarer til en kasse kredit med smart afbetalings-funktion. Det er utrolig nemt at bruge og koster ikke meget mere end hvis du laver overtræk på din konto. 

Det er en alternativ betalingsmåde til kort og mobilepay. Dermed kan den også bruges i stort set alle onlineshops i Danmark. Du kan således købe alle dine varer på afbetaling. Uanset om det er tøj, sko, elektronik, frækt lingeri, alufælge, hårde hvidevarer, værktøj, hobbyartikler ja endda sexlegetøj

Den virker egentlig lidt som en kasse kredit, da du kan lave et overtræk. Du betaler dog tilbage i afdrag. Det er utrolig smart og giver dig i de stramme måneder lidt mere luft. Specielt her i julen er det en smart måde at skubbe et par regninger på. Du kan nemt oprette den, du skal kun anvende nemid og kredit kort. Du bliver mere eller mindre godkendt omgående og kan komme igang. 

Hvordan skal du så bruge den nye konto i de forskellige shops ?

Når du har oprettet en konto, så får du et login du kan bruge i de forskellige shop. Stort set alle betalingssystemer kan tage det og dermed også de shops du plejer at bruge. Når du har fundet de varer du vil købe og smidt dem i kurven. Så går du til kassen som du plejer, skal du så istedet for kort eller mobilepay nu bruge den nye løsning. Når du har gennemført købet, trækkes beløbet så på den nye konto. Det kan du gøre ved alle dine køb. Når alt er købt, kan du logge ind i systemet og afgøre hvor hurtigt du vil betale det samlede beløb tilbage.