Mange er af den opfattelse, at virksomheder er kolde dødsmaskiner, hvis eneste motivation er større profit. Er du imidlertid en del af ledelsen i en dansk virksomhed, hvad end den er stor eller lille, ved du dog, at det ikke er tilfældet. I bedste fald er det kun en del af sandheden, som er en langt større balancegang. Ligesom så mange andre ting er en virksomhed nemlig kun det, den er opbygget af. I de fleste virksomheders tilfælde, betyder det, at de bare består af en masse hårdtarbejdende mennesker, der for det meste gerne vil hinanden det bedste.

Det kan betale sig

Netop derfor giver det også god mening at tænke i nyt Inventar til kontoret fra tid til anden. Det gør sig sådan set gældende, hvad end man udelukkende har profit for øje eller ej. Har man sine medarbejderes bedste for øje, er det naturligvis klart, at du bør følge med for at give den ergonomisk bedste hverdag.

Selv hvis du eller virksomheden primært er drevet af profit, er nye kontormøbler dog ikke nødvendigvis en dårlig ide. Det gør sig for eksempel stadig gældende, at en virksomhed grundlæggende bare er en samling hårdtarbejdende mennesker. Hvis de mennesker ikke føler sig godt behandlet, skal de nok finde et andet sted at arbejde. Derudover kan godt kontorinventar fra et sted som Inventarland også være med til at øge deres produktivitet og samarbejdsevner.

Køb hævesænke bord

Det kan altså dermed siges, at godt kontorinventar er essentielt i alle henseender, men hvad skal man så investere i. Skal man følge det sidst nye skrig, som måske ikke er så nyt igen, er svaret et hævesænke bord til hver medarbejder. Der er nemlig en hel række fordele ved at arbejde ved et hævesænke bord fremfor et normalt bord. Først og fremmest er det, som nævnt indledningsvist, ergonomisk hensigtsmæssigt. Mange kontormedarbejdere bruger mange timer krympet sammen foran computeren hver eneste dag. Hvis nogle af de timer kan blive brugt stående ved et hævesænkebord, er det sundere for ryggen såvel som benmuskler.

Derudover tyder meget dog også på, at en arbejdsdag ved et hævesænkebord kan gøre dig mere produktiv. Selv hvis målet primært er større produktivitet og profit, er et hævesænke bord til hver kontormedarbejder altså ikke et dårligt valg. En dag med bagdelen i sædet kan hurtigt få hovedet til at vandre. Bare det at komme op at stå, få blodet til at rulle og have mulighed for at bøje benene, betyder dog straks et skarpere fokus.

Spørgsmålet bliver derfor dernæst, hvilken type hævesænkebord, man bør investere i. Som alt andet i erhvervssammenhænge findes der selvfølgelig et væld af muligheder. Sørg derfor gerne for at vælge et hævesænke bord i en ordentlig pris- og kvalitetsklasse, så de ikke går i stykker med det samme. Omvendt behøver de, grundet deres alsidighed, heller ikke være vildt store. Som med så meget andet i erhvervsverdenen, er det en balancegang.