Når du skal finde puns på nettet, så kan det ofte hjælpe at søge på funny puns. Der er nemlig mange flere puns på engelsk. Nogle af de best puns kan du se her.

Men du kan også være heldig at finde sjove puns på dansk. Det er garanteret ikke alle, der forstår funny puns på engelsk, og de bedste puns må ikke falde fladt til jorden.

Der er forskellige kategorier af puns. Dem kan du læse om herunder. Der er selvfølgelig flere, men her er et udpluk.

Puns om dyr

Der er helt utrolig mange puns om dyr, og det er også nemt at lave dem selv. Fordi der er så mange puns, er der også mange, der er skrevet ned på nettet. Du kan finde mange kategorier, og de er især gode at have med i baghånden, hvis du skal i zoologisk have eller til middag hos nogle venner.

Puns om dyr er også nemme at forstå. De er ofte ret sikre, så hvis du er nervøs og gerne vil være sjov, så kan en dyre pun være en god, selvironisk måde at forsøge sig på.

Spontane puns

En spontan pun opstår ofte først i dit hoved. Når den kommer, så sig den. Det kan være noget meget let, der trigger den, men hvis den passer ind i situationen, så lad den komme ud. Det er ofte spontane puns, der er de sjoveste.

Indforståede puns

En pun kan sagtens være indforstået, en insider joke. Du kan finde puns på sider som Funny Puns, men ingen er helt så gode som dem, du og dine venner selv finder på.

Indforståede puns kan være svære at brede ud til andre, og derfor bør du ikke bruge indforståede omkring nogen, du ikke er sikker på forstår, hvad du mener. Det kan nemlig få dem til at føle sig udenfor.