Få lavet din telefon i dag

Mobil og data er i sikre hænder

 

Enkel, tryg og hurtig mobilreparation

Mobilen er noget af det mest personlige, vi har, og når den går i stykker, kan det blive både dyrt og besværligt, hvis den havner i de forkerte hænder.
Hos mobylife mener vi, at det skal være trygt og enkelt at sende telefonen ind til reparation, og vi er stolte over at tilbyde autoriseret service både online og i butikken.  

Sådan fungerer det:

1 – Vælg model og problem

Brug rullemenuerne herover for at vælge mærke, model og et eller flere problemer. Finder du ikke lige præcis dit problem, kan du vælge 'andet' og beskrive dit problem for os, så vender vi tilbage med et prisoverslag, når vi har set på telefonen. 

2 – Kontroller din ordre

Læs din bestilling igennem og suppler gerne med flere detaljer i fritekstfeltet. Husk at fortælle os, om din telefon er omfattet af en gyldig garanti eller forsikring. 
Vælg betalingsmetode, og fortsæt til kassen. Når dit køb er registreret, sender vi dig en mail med information om, hvordan du klargør, pakker og sender din enhed.

3 – Send din telefon

Klargør og pak din telefon i henhold til vores instruktioner. Print fragtsedlen, sæt den fast på æsken og aflever pakken i nærmeste postindlevering. Husk at gemme kvitteringen for afsendelsen. 

Sværere er det ikke!  

Autoriseret mærkeværksted for

samsung reparationHuawei reparation

microsoftoneplusXiaomi

ISO 9001 ISO 14001