Fortrolighedserklæring

Introduktion

mobylife er i høj grad forpligtet til at beskytte personlige oplysninger. Denne fortrolighedserklæring beskriver hvorfor, hvordan og hvilke slags personlige oplysninger, vi indsamler, og hvad vi bruger dem til. Det gælder for personlige oplysninger, vi modtager fra både privatpersonerne selv eller andre. 

Personlige oplysninger er oplysninger om en identificeret eller identificerbar levende person. De personlige oplysninger, vi modtager, anvendes til at levere og måle vores ydelser. 

De personlige oplysninger, vi modtager, kan videregives til og behandles af vores forskellige leverandører, enhedsproducenter og partnere.

Når vi indsamler og bruger personlige oplysninger, skal vores politik om, hvorfor og hvordan vi behandler personlige oplysninger, være gennemsigtig.

 

Dataansvarlige og kontaktoplysninger

Danmark

mobylife DK A/S, forretnings-ID: 38294709

Telefon: +45 7020 75 76

Sverige

mobylife AB, forretnings-ID: 556467-4454

Telefon: +46 40-430030

Norge

mobylife AS, forretnings-ID: 992036850 

Telefon: +47 32 24 28 70

Finland

mobylife Oy, forretnings-ID: 2324965-0

Telefon: +358 9 565 5730

 

E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

De personlige oplysninger, vi opbevarer

Vi opbevarer følgende personlige oplysninger fra privatpersoner, der har købt tjenester fra os:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail-adresse

For at holde en oversigt over de tjenester, vi leverer, gemmer vi også enhedsoplysningerne som:

  • Fabrikant
  • Model
  • IMEI-kode
  • Serienummer
  • Købsdato
  • Fejlbeskrivelse

Vi gemmer også en registrering af bestilte tjenester, leveringsoplysninger og oplysninger om fakturering.

 

Hvor længes opbevares mine personlige oplysninger?

For personlige oplysninger er vores opbevaringspolitik 90 dage. Dette betyder, at vores systemer automatisk overskriver de personlige oplysninger fra serviceordrerne efter 90 dage fra afslutning af ordren. Dette gælder ikke de personlige oplysninger, der muligvis opbevares på fakturaerne, da vi har andre forpligtelser fra lovgivningen til at gemme disse oplysninger. Alle fakturaoplysninger er dog kun tilgængelige for en begrænset gruppe mennesker inden for vores firma. Hvad angår ordrer, der er oprettet til vores system, som vi aldrig har modtaget, overskriver vi alle personlige oplysninger efter 30 dage fra den seneste opdatering.

 

Hvor opbevares mine personlige oplysninger?

Vores kunderegistre, der indeholder personlige oplysninger, opbevares i databaser på servere på sikrede steder i Danmark og Finland. 

 

Hvem kan få adgang til mine personlige oplysninger?

Vores medarbejdere skal have mulighed for at få adgang til dine personlige oplysninger, der er gemt i vores systemer, hvis vi skal kunne levere vores tjenester. Vi har dog begrænset adgangen ved at definere brugerroller i vores systemer med de rette privilegier baseret på arbejdsfunktioner. Vores kanalpartneres medarbejdere, der bruger vores serviceportal, kan også overvåge udviklingen af ordrer under reparationsprocessen og dermed få adgang til personlige oplysninger. Men i den forbindelse har vi også personlige logins for hver medarbejder.

 

Med hvem og hvorfor deles mine personlige oplysninger?

Vi er nødt til at dele visse personlige oplysninger med tredjeparter, så vi kan levere vores tjenester. Vi har indgået kontrakter med producenter og er dermed forpligtet til at dele personlige oplysninger om vores ordrer med producenten af din enhed. Hvad angår betalingstransaktioner skal vi dele personlige oplysninger med udbydere af betalingsløsninger. For at kunne sende ordrerne tilbage til deres ejere skal vi dele personlige oplysninger med vores logistiske partnere. 

For at vi kan overvåge og analysere webtrafik, har vores websteder installeret Google Analytics, hvilket betyder, at vi indsamler brugsdata og cookies. Disse data deles med Google for at kunne udarbejde rapporter om aktiviteter og dele dem med andre Google-tjenester. 

For fortsat at kunne forbedre vores servicetilbud og kundeoplevelse deler vi også ordrenummer, e-mail og kundenavn med TrustPilot, så de kan hjælpe os med at indsamle tilbagemeldinger fra personer, der har købt eller brugt vores tjenester. 

 

Privatpersoners rettigheder og hvordan de udøves

Som registreret har du visse rettigheder, og vi er ansvarlige for at sikre, at du kan udøve disse rettigheder, når du køber tjenester fra os. Al opbevaring og behandling af personlige oplysninger er baseret på dit samtykke, og du har til enhver tid ret til at tilbagekalde dette samtykke. For spørgsmål vedrørende personlige oplysninger eller udøvelse af dine rettigheder kan du kontakte vores landespecifikke kundeservice eller sende os en e-mail på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  

Adgang til personlige oplysninger

Du har ret til at få adgang til de personlige oplysninger, vi som dataansvarlig opbevarer.  Denne rettighed kan udøves ved at kontakte os på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ændring af personlige oplysninger

For at opdatere personlige oplysninger, der er indsendt til os, kan du kontakte vores landespecifikke kundeservice eller sende os en e-mail på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Sletning af personlige oplysninger

Som registreret har du i visse situationer ret til at få dine personlige oplysninger slettet.  Denne rettighed kan udøves ved at kontakte os på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Spørgsmål eller klager

Kontakt venligst vores landespecifikke kundeservice eller via e-mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Autoriseret mærkeværksted for

samsung reparationHuawei reparation

microsoftoneplusXiaomi

ISO 9001 ISO 14001