Din mobil og dine data er i trygge hænder

Mobiltelefonen er noget af det mest personlige, vi har, og hvis den går i stykker, kan det blive både dyrt og besværligt, hvis den havner i de forkerte hænder. mobylife er et autoriseret serviceværksted for alle mobiltelefoner, og vores fortroligheds-, sikkerheds-, og kvalitetsrutiner følger producenternes retningslinjer og manualer. Hos os er din telefon med garanti i sikre hænder. 

Image

Autoriseret og ESD-beskyttet værksted 

Vi er autoriserede reparatører af alle større mobilmærker og udfører både garantireparationer og skærmskift efter producentens anvisninger. Som autoriseret partnerværksted får vi uddannelse, reservedele og specialværktøj direkte fra producenten. Alle værkstederne er desuden sikrede mod statisk elektricitet for at beskytte din enhed. ESD beskyttelsen (Electro Static Discharge) er tilknyttet såvel gulv, sko, tøj, stole og værktøj der anvendes. 

Image

Hurtig og tryg service, med kunden i fokus

I vores servicebutikker kan vi løse mange problemer mens du venter eller nyder en kop kaffe. Du kan også oprette en ordre og sende din mobiltelefon til os med posten. I de fleste tilfælde sender vi den reparerede enhed tilbage samme dag. Skulle vi mod forventning vente på reservedele eller skulle sende din telefon videre hører du fra os. Og du kan altid følge din ordre online.

Image

Kun originaldele og du beholder fabriksgarantien

Hos mobylife anvender vi kun producentens originaldele og vores reparationer omfattes af 3 måneders garanti på dele og udført arbejde. Idetvi er et autoriseret serviceværksted behøver du ikke bekymre dig om, hvorvidt enhedens værdifulde fabriksgaranti frafalder hvis noget andet går i stykker.

 Velkommen hos mobylife!

Autoriseret mærkeværksted for

samsung reparationHuawei reparation

microsoftoneplusXiaomi

ISO 9001 ISO 14001